Huren

 

 

Shop

Kom langs in de boutique of neem een kijkje op de website en vind de juiste jurk, schoen en accessoire.


Huur
Geef ons de huurdatum door en wij maken de huurovereenkomst op. U kunt een huurperiode van vier of acht dagen aangeven. Wij vragen u ook naar de datum en naam van het desbetreffende event. Hiermee voorkomt u dat iemand op hetzelfde feest dezelfde jurk draagt.

Schitter
In de tussentijd zorgen wij ervoor dat de aanpassingen aan het kledingstuk in orde komen. Wij kunnen altijd het kledingstuk en accessoire opsturen, maar het beste is dat u de jurk nog één keer bij ons komt doorpassen om te kijken of deze helemaal perfect zit, zodat u kunt schitteren op uw feest.

Retour

Binnen een paar dagen brengt u de outfit weer retour of doet u de outfit in de originele verpakking zoals u het ontvangen heeft. Plak de retoursticker erop en stuur het pakket aangetekend terug.
  • Stomerij- en reinigingskosten zijn voor onze rekening.
  • Wij willen heel graag een foto van u in uw outfit, zodat wij deze op onze Blaque website kunnen plaatsen.
Wilt u er zeker van zijn dat alles past en mooi staat, maak dan een afspraak bij Blaque Boutique.

Prijzen

De huurprijzen van een kledingstuk variëren van €100 tot €700 voor vier dagen. Voor de schoenen is dit €40 tot €85. Voor de tassen €25 tot €50 euro, voor de hoeden €40 tot €55 en voor de accessoires komt het op €10 tot €100. Mocht u een kledingstuk langer dan vier dagen huren, dan komt er circa €10 per dag bij met een maximum van €50. Voor de schoenen, tassen, hoeden en accessoires is dit €5 per dag met een maximum van €25. Blijft het item langer dan acht dagen weg, dan nemen wij contact met u op. 
Indien u huurt voor een weekend en u wilt het kledingstuk, schoen of accessoire op maandag weer terugsturen, maar het is een erkende feestdag (Pasen, Kerstmis etc.), dan kunt u het kledingstuk op dinsdag terugsturen zonder extra kosten.
De waarborg bedraagt minimaal €50. U krijgt deze terug zodra wij het kledingstuk weer compleet en onbeschadigd in ontvangst hebben genomen.
 
 
 
 
Betalen
De minimale leeftijd om te huren is 18 jaar. Mocht u jonger zijn dan achttien jaar, dan kunt u huren door het tonen van legitimatie van een persoon met de minimale leeftijd van achttien jaar, die voor u garant staat. U kunt betalen per iDEAL, elektronische overboeking of PayPal.

Afspraken

Indien u een outfit huurt, is deze gereinigd en in perfecte staat. Natuurlijk geldt dit ook voor de schoenen, hoed, en accessoires. De jurk of accessoires komt u ophalen in de boutique of kan verstuurd worden in een doos of zakje. Bewaar deze alstublieft! U heeft deze nodig bij het terugsturen. Indien een jurk niet goed zit, kunnen wij het altijd voor u verstellen. Neem dan contact met ons op.

Ontvangen

Wij gaan ervan uit dat u aanwezig bent op het opgegeven afleveradres. Dit kan uw eigen huisadres zijn, maar ook dat van een hotel of het adres van een vriend(in). Mocht er toch niemand aanwezig zijn, dan zal de koerier het de volgende dag nogmaals proberen of u kunt het pakket ophalen bij een postkantoor of adres in de buurt. Bij ontvangst tekent u. Wij kunnen binnen 48 uur een jurk, schoenen, hoed of accessoire leveren. Wij sturen deze alleen op na betaling.

Versturen

Als u de jurk, schoenen, hoed en/of accessoire retour stuurt, plakt u de retoursticker op de doos en zet u op de doos ook uw eigen adres. Gebruik de originele verpakking bij het terugsturen. Het pakket stuurt u weer aangetekend terug! Bewaar het verzendbewijs totdat u de borg weer teruggestort heeft gekregen. U kunt het pakket bij elk postkantoor afleveren.

Reserveren en annuleren

Om te voorkomen dat de jurk, schoenen, hoed en/of accessoire al gereserveerd is, kunt u het best zo vroeg mogelijk langskomen of neem een kijkje op de website. Geef uw reservering zo snel mogelijk door.
Als u de reservering wilt annuleren, dan kan dat. Annuleert u meer dan 21 dagen voor de huurdatum, dan krijgt u het hele bedrag teruggestort. Annuleert u 21 dagen tot 1 week voor de huurdatum, dan krijgt u van ons een tegoedbon, die u kunt inwisselen voor een volgende huUr. Annuleert u 1 week voor de huurdatum, dan betaalt u 50% van het huurbedrag.


Waar u op moet letten als u een jurk huurt
Wees voorzichtig met de gehuurde outfit. Zorg ervoor dat u uw parfum opdoet, voordat u uw kledingstuk aantrekt. Let op met eten en drinken. Een jurk is een zeer fragiel voorwerp. Van jurken met eventuele glitters, steentjes of andere decoraties vragen wij dat u er voorzichtig mee omgaat. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan. Veel jurken zijn van chiffon. Mocht er iemand in uw buurt roken, wees dan alert voor sigaretten-gaatjes. De chiffon wappert snel en komt dan tegen een sigaret aan. Het kan altijd gebeuren dat er een vlek op de jurk komt. De meeste vlekken worden er door onze stomerij weer uitgehaald. 

Voor de schoenen geldt het volgende 
Als u schoenen met een dunne hak huurt, wees dan voorzichtig met de stenen op de straten. Vermijd ook zoveel mogelijk gras, aangezien deze vlekken er moeilijk uit te halen zijn. Indien u van tevoren weet dat u op gras of kleine stenen gaat lopen, kunt u dat aangeven. Dan kunnen wij voor u onzichtbare plastic hoesjes onder de hak zetten. Wij leveren ook aparte hoesjes die u kunt kopen.

Schoenen met glitters en/of steentjes zijn zeer kwetsbaar. Let u vooral goed op bij het dragen van een lange jurk. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt, zorg dat de jurk niet aan de schoen blijft hangen en voorkom dat u met uw hakken op de (lange) jurk gaat staan.


Let op het volgende bij de tas
Een tas/clutch is een zeer fragiel voorwerp. Glitters, steentjes of andere decoraties maken de tas kwetsbaar en daarom vragen wij u er voorzichtig mee om te gaan. Kijk uit met het kledingstuk dat u draagt; zorg dat de tas niet tegen uw kleding schuurt. 

Voor het sieraad geldt
Wees voorzichtig met het gehuurde sieraad of de shawl. Als u parfum gebruikt, spuit dit dan op voordat u uw sieraad of shawl omdoet. Wij krijgen de geur er anders niet meer uit en dit doet afbreuk aan de kwaliteit van het product. 

Last but not least: de hoed

Wees voorzichtig met de hoed. Een hoed kan slecht tegen regen en vocht. Houd de hoed zolang mogelijk in de hoedendoos. Als u de hoed opzet, doe dit dan met twee handen. Kijk uit met uw make-up voor de hoedenrand en probeer vlekken te vermijden. 

Opmeten hoofdmaat

Het opmeten van uw hoofdmaat gaat als volgt: leg om uw breedste hoofdgedeelte, net boven uw oren, een centimeter. Geeft de centimeter 56 cm aan, dan is uw hoofdmaat 56 cm. De meest voorkomende maat is 56-57 cm. Blijkt een hoed te klein, dan kunt u een andere hoed uitkiezen. Een andere mogelijkheid is om uw haar los te dragen, zodat de hoed beter past. Als de hoed te groot is, kunnen wij voor u de band strakker maken. Uw haar opsteken kan ook een goede oplossing zijn. Zoals het lichaam verandert, verandert ook uw hoofd in de loop der jaren. Meet daarom altijd eerst u hoofdmaat op voor u een hoed bestelt. De meeste hoeden zijn uniek. Het kan echter voorkomen dat er twee dezelfde modellen zijn, maar dan in een andere kleur. Dit geldt ook voor de fascinators. Wij vragen daarom altijd naar de datum en naam van het feest waar u naartoe gaat. Hiermee voorkomt u dat een andere gast met dezelfde hoed of fascinator rondloopt.